20 Mayıs 2011 Cuma

Kim bu D.B?

SON DAKİKA!!!!!

D.B yine gözaltında!
Son dönemde yakınen tanıdığımız D.B, dengesiz davranışları yüzünden yine göz altına alındı...

Daha önce kadınları örgütlemek ve galyana getirmek yüzünden göz altına alınan D.B bu kez de ''haydi kızlar topluca terkedelim'' hareketini provoke etmekle suçlanıyor! Daha önceki cezası premenstural sendrom nedeni ile hafifletilen D.B 'nin bu kez, ne ceza alacağı merak konusu. Konuyla ilgili emniyet güçleri bir açıklama yapmazken D.B 'nin yarın makemeye çıkarılması bekleniyor.

D.B 'den ŞOK eden açıklama!
Kimse bir şey yapamaz AKP'den istanbul 3. bölge adayıyım!

D.B'nin açıklamasıyla herkes şok oldu, Ak partiden istanbul 3. bölge milletvekili adayı olduğunu açıklayan D.B , kimse bir şey yapamaz yakında dokunulmaz olucam diyerek herkese meydan okudu. Açıklama karşısında kamuoyundan bir kesim D.B'yi ciddiye almazken bazılarının kafasında acaba mı sorusu oluştu. Son gelişmelerle birlikte halk merak içinde AKP yöneticilerinin açıklama yapmasını bekliyor.

Başbakandan ŞOK eden açıklama!
D.B 'nin dedikleri doğrudur.

Başbakanın açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Haber kısa sürede kulaktan kulağa yayıldı. Parti tabanının bu durum karşısında ne tepki vereceği merak ediliyor. Halen daha gözaltında tutulan D.B 'nin bu açıklama sonrası ne şekilde bir tavır sergileyeceği de bir diğer merak konusu. İstanbul Emniyetinden henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

Kulisler, çalkalanıyor! D.B serbest bırakıldı!
Mecliste D.B'ye dair çeşitli dedikodular kulaktan kulağa aktarılmaya şimdiden başladı.

Henüz milletvekilliği kesinleşmeden mecliste adından çokça söz edilmeye başlayan D.B bunu duyanlara bir de kesinleşse ne olacak dedirtti. Kulislerde meclisin bundan sonra hiç bir zaman eskisi gibi olamayacağı konuşuluyor.

D.B'nin serbest kaldıktan sonra, herhangi bir açıklama yapmaksızın Arnavutköydeki evinin yolunu tuttuğu söylendi.

Ak Parti tabanı tepkili
''Böylede kıyılara inmek olmazki''

D.B 'nin partiye dahil olduğunun açıklanmasının ardından Ak Parti tabanından bitmek tükenmek bilmeyen tepkiler geliyor. Tabanı tarafından kıyılara inme politikası hunharca eleştirilen akp'ye protestolar gün boyu sürdü. Bir grup vatandaş Akp genel merkezi önünde toplandı. '' Böyle kıyılara inmek, kendinden vermek'', '' kıyıları boş ver tabanına ses ver'' , '' dağdaki çoban tercihimiz D.B'yi istemeyiz'' sloganları atarak tepkilerini dile getiren vatandaşlar bir süre sonra dağıldı.

Nimet Çubukçu ne dedi?
Partisinin kurucu üyelerinden biri olan Nimet Çubukçu'nun pabucu damda ne arıyor?

Son aldığımız haberlere göre Nimet hanım depresyonda imiş! Odasına kimseyi almadığı ve tırnaklarını yediği söylenen Nimet hanım yaklaşık 3 gündür odasından çıkmıyormuş. Yemek yemeyi kabul etmeyen ve odasında sürekli İsmail Y.K 'nın çıtır çıtır beni ye şarkısını dinleyen milli eğitim bakanı nın kendisini kriptografi'ye vererek sakinleşmeye ve normale dönmeye çalıştığı söyleniyor.

D.B'den açıklama...
Tayyip bey'e layık olacağım, hedef 2023

Parti tabanının tepkilerine anlam veremediğini söyleyerek sözlerine başlayan D.B, sorun sarışın olmam ise saçımı bile boyatırım dedi. Tabanına ve partisine yaraşır bir şekilde davranacağına söyleyen D.B hedeflerinin 2023 olduğunu ve Nimet Çubuk'çunun yerinde gözü olmadığını sözlerine ekledi. Tayyip bey hakkında ne düşünüyorsunuz sorusu üzerine başbakanımız çok karizmatik bir adam diyerek karşılık veren D.B ben sadece amblemdeki sarı ampülü sevmiyorum , renk bence pembe olmalı dedi. Mimar olması dolayısıyla gazetecilerin çılgın proje sorularını yanıtlayan D.B şahsen Başbakanım istesin 3. bogazda 4. boğazda açılır, pis insanlar gitsinler başka şehirlerde yaşasınlar, sulukule de kentsel dönüşüm oldu da iyi olmadı mı şimdi? dedi.Kendini affettirmek için olsa gerek yer değiştirmek zorunda kalıcak kimselere proje çizme vaadinde de bulunan D.B ''Nasıl olsa Türkiye'de binaların strüktürünü çözmek mesele değil bir yaparız, yıkılırsa ,farklı bir strüktür çözümüne gideriz bunlar büyütülecek meseleler değil onlara da yaşanacak bir yer çizeriz elbet'' dedi.

Nimet Çubukçu sonunda odasından çıktı!
Onun da dili sürçtü!!

Yelloz hanım partimize hoş gelmiştir. Diyip ardından pardon Didem hanım dicektim seçim dönemi yorgunluğu dilim sürçtü sözleriyle konuşmaya başlayan Nimet Çubukçu, bu konu hakkında konuşmak istemediğini kendisinin D.B'yi şahsen tanımadığını yakın zamanda tanıştırılacaklarını, son dönemde kendi şahsi bakımına zaman ayırmak istediğini bu yüzden evden çok çıkmadığını söyledi. Konuşma sırasında kaş ve bıyıkları onu yalanlar nitelikte olsa da gazeticilerin ısrarlı sorularına rağmen, teşekkür edip makam arabasına bindi.


D.B den yelloz sıfatına yanıt.


Kendisine yelloz diyen Nimet hanıma herhangi bir kızgınlığının olmadığını kendisinin son derce soğuk kanlı ve insanların düşüncelerine saygılı bir birey olduğunu söyleyen D.B dildir sürçer kesinlikle(!) dil sürçmesinin bilinç altının dışarı yansıması olduğuna(!) inanmıyorum dedi.


Başbakan'dan tabanına sesleniş: Sevgili tabanımız az sabretsin, o da yola gelecek.


Ağaoğlunun yaptım olacak reklamlarından etkilenmiş olsa gerek başbakan bugün öğlen saatlerinde tabanına seçim meydanından seslendi: sabırlı olsunlar D.B tam bize göre, azıcık değişmesi gereken tarafları yok değil ama hepimiz bir miktar(!) değişmedik mi. O da zamanla parti sistemimize adapte olacak ve size layık olmak için çabalayacaktır emin olunuz. Ben seçtim olacak dedi!




Gelişmeleri merakla bekliyoruz... Takipte kalın!








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder